Kamers

 

U  KAN  ONLINE

  • De beschikbaarheid controleren
  • De prijzen raadplegen
  • Reserveren

ga naar de home page – online reserveren – datum ingeven – controleren – maak uw keuze – boek

IN  GASTHOF  DE STATIE    Hotel ***

De kamers herinneren aan de functie die DE STATIE vroeger had. Vandaag zijn ze voorzien van alle comfort.

Het comfort in deze kamers is na het plaatsen van een airco installatie aanzienlijk verbeterd 

Deze airco installatie kwam tot stand met de financiële steun van de provincie LIMBURG 

Gasthof “De Statie” is sinds 2006 uitgebreid met 4 keurige ingerichte tweepersoons-kamers en in de achterbouw een duplex studio, allen uitgerust met een individuele badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche. De kamers herinneren u aan de functie die de statie vroeger had doch bieden ze de luxe van vandaag zoals: TV, internet , telefoon , voldoende opberg-ruimte, totale privacy en bedden die een verkwikkende nachtrust garanderen . Alle bedden hebben breedte van 1m80  of 2 x 90 , behouden kamer De Roos waar het twee persoon bed 1.m 60 is en uiteraard in kamer Klaver met een eenpersoons bed van 90 cm breed . De Prijzen van onze kamers zijn steeds ontbijt (buffet) inbegrepen .  Ten alle tijden kan u steeds in onze verbruikzaal terecht voor een kleine of een uitgebreide maaltijd met een aangepaste wijn.Tevens kan u ook proeven van onze volledig assortiment van streekbieren en streekgerechten. Wij hebben ons uiterste best gedaan om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.  . U kan uw kamer reserveren via deze website of telefonisch.

Kamer Bloesem  ( twee personen )
Kamer De Roos  ( twee personen ) ( bed van 1m60 )
Kamer Blauwe Distel ( mogelijk tot drie personen )
Kamer Klaver ( één persoon )
Studio Korenbloem ( mogelijk tot vijf personen )

Betaling met cadeaubon of cadeau voucher niet mogelijk in de volgende kamers Bloesem , Korenbloem en B&B DE STATIE behoudens boeking voor meerdere nachten

 

In B&B  DE  STATIE  ****

 

  Kamer   JONAGOLD ( twee personen )
  Kamer   HEDELFINGER  ( twee personen )
  Kamer   CONFERENCE ( twee personen )
  Kamer   ELANTA ( twee personen  en toegankelijk voor rolstoel gebruikers )

Tegenover Gasthof “De Statie***” bevindt zich B&B De Statie**** met 4 keurige ingerichte tweepersoon – kamers  in de achterbouw van de woning van de eigenaars . Allen uitgerust met een individuele badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche.  TV, internet ,  voldoende opberg  ruimte, totale privacy en box spring bedden ( 1m80 of 2 x 90 cm ) die een verkwikkende nachtrust garanderen . De Prijzen van onze kamers zijn steeds ontbijt (buffet) inbegrepen , de meeste gasten verkiezen om te ontbijten in het oude spoorwegrijtuig samen met de verblijfsgasten van het Gasthof.  Ten alle tijden kan u terecht in de gemeenschappelijke ruimte voor een babbel , drankje of een gezellig onderonsje . Voor een kleine of een uitgebreide maaltijd met een aangepaste wijn voorzien wij u een  tafel in het restaurant van het Gasthof . Daar kan u er proeven uit ons uitgebreid assortiment van streekbieren en streekgerechten. Wij hebben ons uiterste best gedaan om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.  . U kan uw kamer reserveren via deze website of telefonisch.