KLASSIEKERS en SEIZOENSGERECHTEN

 

NIEUW   SEIZOENSGERECHTEN

 Niet op donderdag      Max 4 gerechten (referenies) per tafel

 

Handgesneden STEAK TARTAAR MET HANDGESNEDEN FRIETJES                        21.00 €

MOSSELEN met  frietjes                                                                      25.00 €

Tomaat garnaal , frietjes                                                                       26.00 €

Sla met kip en  vers fruit                                                                       19.00 €

 

 

ONZE   KLASSIEKERS     Max 4 gerechten (referenies) per tafel

 

Voorgerechten

Vitello Tonato                                                                                      als VG  15.00 €

Huisgemaakte kroketjes van King Crab met gazpacho van tomaat   als VG  16.00 €

Salade scampi , spek en gerookte zalm                                             als VG  17.00 €

Paste Vongolé deluxe                                                                         als VG  13.00 €

Dagsoep                                                                                              als VG   4.50 €

Hoofdgerechten

Vitello Tonato                                                                                              als HG   23.00 €

Huisgemaakte kroketjes van King Crab met gazpacho van tomaat           als HG   25.00 €

Salade scampi , spek en gerookte zalm                                                     als HG  21.00 €

Paste Vongolé deluxe                                                                                 als HG  19.00 €

Stoofvlees met Bloesembink                                                                                   19.00€

Vol au vent met huis bereide koek                                                                           19.00€

Ierse Rib-eye met saus naar keuze , handgesneden frietjes                                  28.00 €

Steak met saus naar keuze                                                                                     24.00 €

Traag gegaard varkenshaasje met graanmosterdsaus en in wijn gestoofde ajuin 24.00 €

Roze zalm op de wijze van de chef ( met honing lavendel en dompelmousse )     21.00 €

Kabeljauw met waterkers en schelpjes                                                                   28.00 €

Pasta op de wijze van de chef                                                                                 17.00 €

 

KIDS

Koninginnehapje                         15.00 €

Stoofvlees                                    15.00 €

Spaghetii Bolognaise                    9.00 €

Kipnuggets                                    9.00 €

 

Nagerechten

Warme Appeltaart 4.50
Warme Appeltaart met ijs 6.50
Vers fruit 6.00
Vers fruit met ijs 7.00
Coupe Advocaat 7.00
Coupe Brésillienne 7.00
Coupe Aardbeien 7.00
Dame Blanche 7.00
Dame Noir 7.00
Sabayone 9.00
Eén bol ijs 1.80
Twee bollen ijs 3.50
Drie bollen ijs 5.00
Moelleux au Chocolat 7.00
Café Glacé 5.00
Slagroom 0.60
Coupe sorbet 6.00
Suplement chocolade saus 1.80