B&B / Hotel: +32 11 69 69 53

Brasserie: +32 484 818 087

B&B de Statie

Algemene
informatie

Check-in:
15u00 – 17u00
Wilderenlaan 44A of
na telefonische afspraak
+32 11 69 69 53

Check-out:
8u00 – 10u30
Wilderenlaan 63 (Wagon)

Fiets- en
wandelroutes

Er is een overdekte fietsenstalling en fiets- en wandelroutes als ook autoroutes zijn aanwezig.

Wij helpen u graag met een op maat uitgestippelde fiets- en wandelroute met leuke tussenstops.

Comfortabele kamers

Tegenover Gasthof “De Statie***” bevindt zich B&B De Statie**** met 4 keurige ingerichte tweepersoonkamers in de achterbouw van de woning van de eigenaars. Allen uitgerust met een individuele badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche.  TV, internet, voldoende opbergruimte, totale privacy en boxspring bedden ( 1m80 of 2 x 90 cm ) die een verkwikkende nachtrust garanderen. De prijzen van onze kamers zijn steeds ontbijt inbegrepen, de meeste gasten verkiezen om te ontbijten in het oude spoorwegrijtuig samen met de verblijfsgasten van het Gasthof. Ten alle tijden kan u terecht in de gemeenschappelijke ruimte voor een babbel, drankje of een gezellig onderonsje.

Wij doen ons uiterste best om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. U kan uw kamer reserveren via deze website of telefonisch.

Kamer 6 ‘Jonagold’ (twee personen)
Kamer 7 ‘Hedelfinger’ (twee personen)
Kamer 8 ‘Conference’ (twee personen)
Kamer 9 ‘Elsanta’ (twee personen en toegankelijk voor rolstoel gebruikers)

Betalingen met bons van Wonderbox/Vivabox, enkel mogelijk na persoonlijk contact, telefonisch of via mail en nooit online via onze website. Bons van Bongo/Cadeaubox zijn te boeken via de website van Bongo/Cadeaubox of na persoonlijk contact, telefonisch (+32 11 69 69 53) of via mail (gasthof@wilderen-statie.be).

Alvast bedankt voor jullie begrip.